Products

Shadow over Wintertide

Save the midwinter festival in this chilling adventure for the world’s most popular roleplaying game.

A party of adventurers is hopelessly lost in the Iron Crown Mountains. Last night—numb from the cold—they dreamed of the spiced wine and delicacies that are part of the Winter’s Eve festival. The howling wind and a snowstorm make them doubt if they will live to experience next year’s celebrations.

In the mining village of Sternhem, last night’s festivities were a great success. Now the dwarves have fearfully retreated into their homes, doors and windows bolted shut. The Winter Father’s gifts cast a dark shadow this year—threatening to cost the villagers what they hold most dear.

But then, a mysterious light lures the adventurers along...


Shadow over Wintertide is a Fifth Edition compatible adventure for 3rd-level characters that is ideally suited to be played as a one-shot with friends or family during the Christmas holidays.

De vlammen van Herrijzenis [NL]

Vuur brengt vernietiging en de vonk van leven in dit avontuur voor ‘s werelds populairste roleplayinggame.

In de vruchtbare Vallei van de Dageraad bloeit de jonge kolonie van de Ashartaanse Republiek. Het klimaat is er zacht en de oogst is overvloedig. Maar het succes komt met een prijs: de regio wordt geteisterd door meedogenloze roversbendes, die zich te vuur en te zwaard de nieuwe rijkdommen toe-eigenen.

Het Ministerie van Rechtvaardigheid verklaarde de bendes vogelvrij en zette een prijs op de hoofden van de bandieten. Aangelokt door de belofte van goud en roem zetten avonturiers uit alle hoeken van het rijk scheep naar de kolonie.

Een van de bendes heeft echter een buit in het vizier die in verkeerde handen wel eens de hele Vallei in de as zou kunnen leggen…


De vlammen van Herrijzenis [NL] is een Fifth Edition-compatibel avontuur voor personages van level 4 en is bij uitstek geschikt voor een mini-campaign (twee à drie speelsessies) met vrienden of familie tijdens de periode rond Pasen.

Dreiging in Drenkdal [NL]

Geen geheim is veilig in dit speurdersavontuur voor ’s werelds populairste roleplayinggame.

Drenkdal viert feest!
Naar jaarlijkse traditie komen de dorpelingen samen in de herberg om te vieren dat de olijfoogst is binnengehaald. De waard heeft een vat van zijn beste bier aangeslagen en een bard ziet zijn kans schoon om indruk te maken met zijn ode aan Oleastra, de olijfdryade.

Maar niet iedereen is van plan om deel te nemen aan de feestvreugde. Onder de Drenkdallers bevinden zich leden van een gevaarlijke roversbende die bekendstaat als de Orde van de Bokkenpoot. Terwijl het bier rijkelijk vloeit en de muziek iedereen in zijn ban houdt, wachten zij het juiste moment af om toe te slaan…


Dreiging in Drenkdal [NL] is een Fifth Edition-compatibel avontuur voor personages van level 2 en heeft een speelduur van één à twee sessies.